Start verkoop 20 woningen in ’t Zand

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

REGIO - Op 29 april start BPD & KUIN Vastgoedontwikkeling VOF met de verkoop van de tweede fase van nieuwbouwproject ’t Zand Noord. Deze fase bestaat uit 20 woningen. Aannemingsbedrijf KUIN uit Bovenkarspel is verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening.

’t Zand Noord fase 1B is een ruim opgezette wijk met een groen karakter en veel water. De locatie nabij de Korte Bosweg vormt het startpunt voor de uitbereiding van ’t Zand. Er worden 20 duurzame, gasloze woningen aangeboden in diverse typen, zoals rij- en hoekwoningen, twee-onder-een kapwoningen en semi-bungalows. De koopsommen van de woningen starten bij €225.000 v.o.n..

Alle woningen uit fase 1A zijn reeds verkocht, op 29 april start de online inschrijving van fase 1B en komt alle verkoopdocumentatie beschikbaar op de website: www.nieuwbouw-tzandnoord.nl. Vanwege de coronamaatregelen zal er geen inloopavond georganiseerd worden. Vragen kunnen gesteld worden aan de betrokken makelaars (VLIEG Makelaars uit Schagen en Van Lieropadvies uit Breezand) of via de website van ’t Zand Noord. De inschrijving sluit 7 mei 2020 om 12:00 uur.