Sporten in de buitenlucht; gezellig en gezond

Partnerbijdrage
Samen sportief bezig zijn in de buitenlucht houdt je jong!
Samen sportief bezig zijn in de buitenlucht houdt je jong! (Foto: Aangeleverd)

REGIO - Het is een prachtige dag. Janine (68) springt op haar fiets met een grote lach op haar gezicht, het is weer tijd voor een uur sporten met GezondOud. "Ik ga iedere week en het is elke keer weer optimaal genieten. Wanneer ik de hoek om kom fietsen ben ik altijd nieuwsgierig wie er verder allemaal zullen zijn. Ik heb echt al een aantal hele leuke nieuwe mensen ontmoet."

"Inmiddels sport ik alweer een aantal maanden bij GezondOud en ik merk dat het me erg goed doet. Iedere keer kom ik zo vrolijk en positief gestemd terug van de training. Ik heb meer energie en voel me echt sterker worden. Sinds kort worden er ook online trainingen aangeboden. Het zijn trainingen van tussen de tien en dertig minuten gericht op een specifiek doel. Ik doe thuis regelmatig de artrosetrainingen om mijn gewrichten lekker soepel te houden. De trainingen zijn opgenomen op prachtige plekken in de natuur en daardoor heel prettig om naar te kijken. Voor mij zijn de online trainingen een hele mooie aanvulling op het wekelijkse uurtje buiten sporten."

Het hele jaar door

Bij GezondOud kun je het hele jaar door sporten op de mooiste plekken in de natuur. De trainingen zijn professioneel, afwisselend, gezellig en voor ieder niveau goed te doen. Tijdens de training wordt gewerkt aan de conditie, de stabiliteit, de mobiliteit en doen we diverse spierversterkende oefeningen met weerstandsbanden of lichaamsgewicht.

Sporten op je eigen niveau

Je traint op je eigen niveau. Ieder mens is anders en onze trainers zijn juist opgeleid om ervoor te zorgen dat je op de juiste manier wordt uitgedaagd. Mede hierdoor laat ruim 96 procent van onze deelnemers weten zich fysiek dan wel mentaal sterker te voelen.

Professionele begeleiding

GezondOud werkt uitsluitend met goed gecertificeerde trainers waarvan een groot deel fysiotherapeut is. Regelmatig wordt het effect van de trainingen onderzocht en wordt de inhoud van de training daar zonodig op aangepast. Dagelijks 25 minuten matig intensief bewegen is optimaal voor een goede gezondheid. Om je hierbij te helpen biedt GezondOud naast de buitentraining ook online trainingen aan. Natuurlijk zijn deze volledig vrijblijvend.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op via 06-53837045 of kijk hier.