Nieuwe 'Enkhuizen Boeit' van de persen

  Nieuws
De cover van Enkhuizen Boeit 2018. (Foto: aangeleverd)
De cover van Enkhuizen Boeit 2018. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - Begin januari rolde Enkhuizen Boeit 2018 van de persen. Mooi op tijd klaar om op de Vakantiebeurs in Utrecht uitgedeeld te worden. Vorige week werd gestart met verspreiding in de regio. Het magazine valt niet meer automatisch thuis op de mat, maar men kan vanaf nu geheel gratis een exemplaar ophalen bij VVV Enkhuizen e.o. en diverse andere winkels en toeristische bedrijven.
Enkhuizen Boeit 2018 laat zien wat er allemaal te zien en te doen is. In de nieuwste editie is uiteraard weer volop aandacht voor historie, bezienswaardigheden en attracties in Enkhuizen. Daarnaast komen ook de havens, horeca en winkels (met een leuke 'Shop ‘till you drop'-route) uitgebreid aan bod. Verder vinden lezers in Enkhuizen Boeit 2018 de leukste ideeën voor uitstapjes met kinderen, groepsarrangementen, fietsen & wandelen en de regio. En uiteraard bevat het magazine ook dit jaar een evenementenkalender, plattegrond en een handige adressenlijst.
Enkhuizen Boeit is een initiatief van Toeristisch Platform Enkhuizen (TPE). Het magazine wordt gerealiseerd door VVV Enkhuizen e.o.. De digitale versie van Enkhuizen Boeit 2018 is te zien op www.enkhuizenboeit.nl.

Meer berichten