Nieuwe dj-cursus aangeboden

  Nieuws

GROOTEBROEK - Diskjockey zijn is hot en dé nieuwe uitdaging voor jongeren. Dat er interesse is, blijkt uit de inschrijvingen die jongerencentrum Inventas elk half jaar ontvangt bij de dj-cursus. De inschrijving voor de inmiddels 15e editie is geopend.
De dj-cursus geeft de vrijheid om eigen muziek te kiezen en dat te mixen. Verder ligt er de uitdaging om een goede performance neer te zetten. In deze acht lessen worden jongeren persoonlijk begeleid om een unieke dj te worden met een eigen stijl, ritmegevoel, creativiteit en uitstraling. Professionele begeleider Michiel heeft veel ervaring en heeft op grote feesten gedraaid. Hij leert de jongeren om een goede dj te worden die op feesten kan draaien. Als afsluiting draaien alle jongeren één lange set voor eigen publiek in een disco, waar geluidsopnames van gemaakt worden.
De cursussen zijn voor jongens en meiden vanaf twaalf jaar. De dj-cursus start medio maart op woensdagavond. Schrijf in door te mailen naar info@jcinventas.nl. Kosten zijn 50 euro. Meer informatie: www.jcinventas.nl of www.facebook.com/JCinventas .

Meer berichten