- Zwembad 't Hemmerven doet beroep op vrijwilligersWie helpt mee met de grote schoonmaak?

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEM - Zwembad 't Hemmerven maakt zich weer op voor het komend seizoen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en daarom doet het actieve bestuur een beroep op vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken. Het zwem klaar maken van het bad is nogal een klus en dus kunnen de bestuursleden alle hulp goed gebruiken. Zaterdag 24 maart wordt van 09.00 tot 15.00 uur de jaarlijkse vrijwilligersdag georganiseerd.
't Hemmerven is een kleinschalig, gezellig en gemoedelijk zwembad dat in 2014 door de Provincie Noord-Holland werd uitgeroepen tot openluchtbad van het jaar. Iedereen, van jong tot oud, kan gebruikmaken van het zwembad waar zowel recreatief als sportief kan worden bewogen, tegen relatief lage tarieven. Het actieve bestuur heeft zich de maatschappelijke taak toegeëigend zorg te dragen voor de zwemvaardigheid van alle inwoners in de gemeente Hem. Daarom staat de kwaliteit van de zwemlessen als altijd hoog in het vaandel.

Vrijwilligersdag

Aan de vooravond van de seizoensopening roept het bestuur iedereen op een handje te helpen om 't Hemmerven zwem klaar te maken. Vele handen maken licht werk, dus men hoopt op een grote opkomst op zaterdag 24 maart. Wie behulpzaam wil zijn bij het schoonmaken en opknappen van het bad, kan zich hiervoor aanmelden via info@hemmerven.nl. Wie slechts een dagdeel beschikbaar is, is ook van harte welkom. Het is mogelijk om tussen de middag gebruik te maken van een lunch. Geef dat bij opgave even aan, zodat de organisatie kan zorgen dat de lunch klaarstaat en dat er voldoende is. Voor vragen kan men bellen met: 0228-541603.
Voor meer informatie zie: www.hemmerven.nl

Meer berichten