Nieuwe Nederlandse singer-songwriters in Postkantoor Live

  Nieuws
Nieuwe Nederlandse singer-songwriters in Postkantoor Live. (Foto: aangeleverd)
Nieuwe Nederlandse singer-songwriters in Postkantoor Live. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BOVENKARSPEL - Theater Het Postkantoor presenteert sinds november kleinschalige concerten onder de titel 'Postkantoor Live'. In de nieuwe theaterfoyer kan publiek genieten van fijne muziek in een intieme akoestische setting. Elk concert is er een ander thema met andere artiesten. Deze keer in de schijnwerpers: Het Nieuwe Lied.
Het Nieuwe Lied is een collectief van vijftien Nederlandstalige theaterzangers dat in wisselende samenstelling optreedt. Het is dé plek waar het Nederlandse lied nieuw leven wordt ingeblazen. Talentvolle singer-songwriters als Yentl Schieman, Christine de Boer (Yentl & de Boer), Jeroen Woe (Van der Laan & Woe) en Kiki Schippers vinden hier een plek om nieuwe nummers uit te proberen en leggen er de basis voor hun carrière als singer-songwriter.
Elke voorstelling van Het Nieuwe Lied is verrassend anders. Het levenslied, kleinkunst en elektronische pop, alles komt voorbij. Hier hoor je het Nederlandse lied zoals je het nergens anders hoort: oorspronkelijk, urgent en vol risico. 17 maart presenteren zich in de intieme theaterfoyer twee van deze talentvolle liedkunstenaars. Soms solo, maar soms ook samen. Samen solo dus.
Zaterdag 17 maart 20.00 uur. Toegang: € 10,00 (incl. welkomstdrankje en bitterbal in de pauze). Informatie en kaartverkoop: www.hetpostkantoor.info

Meer berichten