Carwash voor Alpe d'HuZes

  Nieuws
Een schone auto? Kom zondag 18 maart langs bij de carwash aan de Lelielaan in Lutjebroek. (Foto: aangeleverd)
Een schone auto? Kom zondag 18 maart langs bij de carwash aan de Lelielaan in Lutjebroek. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

LUTJEBROEK - De twee teams De Opstekers (fietsers) en Linda and Friends (wandelaars) uit Lutjebroek doen in juni mee aan de Alpe d'HuZes, een actie waarbij zij onder het motto 'opgeven is geen optie' de legendarische Alpe d’Huez in Frankrijk gaan beklimmen. De opbrengst van de Alpe d'HuZes gaat naar KWF Kankerbestrijding. Om geld in te zamelen, wordt voor beide teams een zondag 18 maart een carwash georganiseerd.
Fred, Annet, Susanne en Eva Kok, Ben, Gerda en Anne Groot, Karin, Randy en Lotte Wagemaker, Nel, Monique en Mark Reijn, Margret Hof en Carola Sneeboer zijn er helemaal klaar voor; zij gaan 18 maart auto's wassen voor het goede doel. De opbrengst van deze mooie actie gaat volledig naar De Opstekers en Linda and Friends. "Nadat we de actie bedacht hadden, hebben we Alex Koomen Glasfolies & Reclame gebeld of hij iets kon maken om onze actie te promoten", vertelt Anne. "Hij was gelijk enthousiast en heeft een mooi spandoek voor ons gemaakt. Er werd ook vijftig euro gesponsord voor koffie, thee, chocolademelk en koek." Wie zijn of haar auto wil laten wassen, is zondag 18 maart tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom bij Fred en Annet op de Lelielaan 25 in Lutjebroek. De kosten zijn tien euro per auto.
De beide teams hebben ieder een actiepagina op de website van Alpe d’HuZes: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/deopstekers en https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/lindaenfriends .

Meer berichten