Lustrumactiviteiten kamerkoor Musica Pulchra

  Nieuws
Het kamerkoor Musica Pulchra uit Westwoud viert in 2018 haar eerste lustrum. (Foto: aangeleverd)
Het kamerkoor Musica Pulchra uit Westwoud viert in 2018 haar eerste lustrum. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WESTWOUD - Het kamerkoor Musica Pulchra uit Westwoud viert in 2018 haar eerste lustrum. Onder leiding van de professionele muziekpedagoog en dirigent Ruud Hoogenboom worden door dit koor alle ingrediënten van de muziek ontleed en geproefd. Het gaat daarbij om bekende en minder bekende, serieuze en vermakelijke stukken uit Renaissance en Barok, maar ook recentere composities.
Zaterdag 17 maart verleent het koor medewerking aan de H. Mis van 19.00 uur in de parochiekerk St. Martinus in Westwoud en de groep bereidt zich voor op een feestelijk lustrumconcert op 11 november.
In de afgelopen vier jaar hebben de pioniers van het kamerkoor versterking gekregen van veel nieuw talent en zijn ze een volwassen koor geworden. Wel is Musica Pulchra nog op zoek naar twee heren en een alt. Voor wie kennis wil maken: noteer bovenstaande data en/of kom op de repetitie langs die elke woensdagavond om 19.30 uur plaatsvindt in de aula van basisschool 'De Westwijzer' aan Dr. Nuijensstraat 74 in Westwoud. Voor meer informatie: musicapulchra@ziggo.nl, 0228-592384 of www.musicapulchra.nl.

Meer berichten