Activiteiten in 't Stadsplein

  Nieuws

BOVENKARSPEL - In 't Stadsplein aan Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel vinden komende tijd activiteiten plaats: een Keesmiddag en Multicultureel Tafelen.
Iedere maand organiseert Hans Veerman een Keeztoernooi; zo ook 25 maart. Gezelligheid staat voorop, maar er zijn ook mooie prijzen te winnen. Keezen is leuk om met vrienden en familie te spelen. Het brengt de ouderwetse gezelligheid weer terug! Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol is vol. Starttijd: 13.30 uur. Prijs: 5 euro per persoon inclusief koffie/thee en lekkers. Opgave: info@tstadsplein.nl.
Multicultureel Tafelen staat 29 maart weer op de agenda. Een aantal keren per jaar komen vrouwen uit verschillende landen bij elkaar om van elkaar te leren koken. Elke keer wordt er één land uitgekozen om kennis te maken met die keuken. Er worden recepten uitgewisseld en bezoekers kunnen eventueel meehelpen koken. De aanwezigen eten die avond samen. Benieuwd naar de echte Filipijnse, Sri Lankaanse of Hongaarse keuken? Meld dan aan via info@tstadsplein.nl. Tijd: van 17.00 tot 21.00 uur. Prijs: 7,50 euro per keer inclusief twee consumpties.

Meer berichten