Kaartverkoop theaterstuk Tsjechov Remixed gestart

  Nieuws

ENKHUIZEN - Toneelgroep Drommedaris is onlangs gestart met de verkoop van kaarten voor de voorstellingen op locatie. De voorstellingen 'Tsjechov Remixed' vinden plaats in het prachtige Snouck van Loosenziekenhuis in Enkhuizen.
Toneelgroep Drommedaris neemt bezoekers mee met theater, muziek, dans, kunst en poëzie in een mix van vier toneelstukken van Anton Tsjechov, Russisch schrijver én arts (1860-1904). De Meeuw, Drie Zusters, Oom Wanja en De Kersentuin worden gemixt tot een verweven vertelling. Tsjechov, die zijn stukken als komedies beschouwde, kijkt samen met het publiek naar zijn eigen werk in moderne bewerking.
Tsjechov Remixed speelt zich af op een unieke locatie, namelijk het gesloten en verlaten Snouck van Loosenziekenhuis aan de Vijzelstraat in Enkhuizen. De voorstelling is tot stand gekomen door samenwerking met Dance Company Joke de Heer en Strijkkwartet Katër Gra. De regie is in handen van Irma Sijs.
Vrijdag 1 juni vindt de feestelijke première plaats. Een serie van tien voorstellingen volgt zondag 3, vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni. Door de aard van de voorstelling is het aantal bezoekers beperkt. Reserveren van kaarten kan via www.drom.nl. Meer informatie: www.drom.nl en www.tgdrom.nl.

Meer berichten