'Van Italiaans tot Indonesisch' - Tweede editie van succesvol Food Festival in Venhuizen

  Nieuws
Organisatoren en broer en zus Ron Laan en Paula Kenter-Laan kijken uit naar de tweede editie van het Food Festival in Venhuizen. (Foto: Fred Homan)
Organisatoren en broer en zus Ron Laan en Paula Kenter-Laan kijken uit naar de tweede editie van het Food Festival in Venhuizen. (Foto: Fred Homan) (rodi.nl)

VENHUIZEN - Na een succesvolle eerste editie keert Food Festival Venhuizen weer terug naar het West-Friese dorp. Het 'grootste openluchtrestaurant van West-Friesland' mocht vorig jaar bijna vierduizend bezoekers ontvangen. Dit jaar vindt Food Festival Venhuizen zaterdag 21 en zondag 22 april plaats. Een evenement waarbij sfeer en beleving voorop staan!


Broer en zus Ron Laan en Paula Kenter-Laan zijn de organisatoren van dit evenement. "'Een Food Festival in Venhuizen. Hoe leuk zou dat zijn?', zeiden we tegen elkaar in de zomer van 2016. Beiden zijn we ontzettend fan van goed eten, nieuwe recepten uitproberen en deze ervaringen delen. Met enthousiasme en volle overtuiging bundelen wij als broer en zus wederom onze krachten om dit festival opnieuw tot een succes te maken." Ron en Paula zijn erg enthousiast over de komende editie. "Dit jaar hebben we bijna twintig foodstands staan in bijna alle categorieën die je maar kunt bedenken zoals Italiaans, Nederlands, Japans, Brits en Indonesisch, maar ook vlees van de barbecue, een chocolatier en suikerspinnen en popcorn voor de kleine bezoekers."

Activiteiten

Zaterdag 21 en zondag 22 april barst het eetfestijn weer los op de Vliegende Faam tegenover de Lucaskerk in het centrum van het dorp. "Deze locatie leent zich perfect voor een gezellig, sfeervol evenement", laten broer en zus weten. "Het is een geweldige groenlocatie met volle bomen, water, bruggen en uitzicht op de stoere, robuuste kerk van het dorp. De locatie bevat een fietspad die de verbinding is tussen het dorpscentrum en de nieuwe woonwijk ‘De Suydercoghe’. Dit fietspad wordt de rode draad van het festival en brengt de bezoeker naar de verschillende geur- en smaaksensaties van de aanwezige foodtrucks en -stands. Met dit concept proberen we opnieuw het grootste openluchtrestaurant van de regio te realiseren." Naast foodstands treden ook bandjes op en zijn er vele activiteiten voor kinderen. "We gaan er met z'n allen weer een geweldig festival van maken!"

Openingstijden: zaterdag 21 april van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 22 april van 12.00 tot 21.00 uur. De entree is gratis
!

Meer berichten