Joyful Spirit viert twintigjarig jubileum

  Nieuws
Joyful Spirit bestaat uit een groep enthousiaste leden, dirigent Marja Sweerts en pianist Johan Gootjes. (Foto: aangeleverd)
Joyful Spirit bestaat uit een groep enthousiaste leden, dirigent Marja Sweerts en pianist Johan Gootjes. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - Het Enkhuizense koor Joyful Spirit is in 1998 gestart en dus viert de groep dit jaar een twintigjarig jubileum! Dat wordt zondag 10 juni gevierd in de St. Franciscus Xaveriuskerk aan Kwakerspad 3 in Enkhuizen.
Joyful Spirit bestaat uit ongeveer twintig leden en het koor verzorgt eenmaal per maand een muzikale viering in de katholieke kerk. De liederen en teksten zijn van deze tijd en het koor treedt ook weleens buiten de kerk op, bijvoorbeeld tijdens lichtjesavond. Het enthousiasme van de leden, dirigent Marja Sweerts en pianist Johan Gootjes heeft ervoor gezorgd dat het koor al zo lang bestaat. Een feestelijke jubileumviering is dan ook op zijn plaats! Bezoekers kunnen tijdens het jubileumconcert - naast Joyful Spirit - genieten van twee gastkoren: Together uit Grootebroek en In Between uit Bovenkarspel. Er wordt afgesloten met koffie en iets lekkers. Meer informatie: www.xaverius.nl/middenkoor .

Meer berichten