Afrikaanse popmuziek in Het Postkantoor

  Nieuws
De Zuid-Afrikaanse groep '1925 Band' toert deze maand door Nederland en brengt de Afrikaanse popmuziek naar Het Postkantoor. (Foto: aangeleverd)
De Zuid-Afrikaanse groep '1925 Band' toert deze maand door Nederland en brengt de Afrikaanse popmuziek naar Het Postkantoor. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BOVENKARSPEL - Nog voordat het nieuwe Postkantoor Live-seizoen begint, haalt het theater in Bovenkarspel alvast de zomer in huis met de 1925 Band uit Zuid-Afrika. Zaterdag 26 mei speelt deze band in de foyer van Het Postkantoor.

De drie broers Rèno, Jeffrey en David-Lee schrijven het liefst liedjes die recht iemands hart in gaan, en dat doen ze driestemmig. In 2016 maakten ze de titelsong van de Afrikaanse film 'Eintlik nogal Baie' en hadden direct een nummer-1 hit in eigen land. Deze maand toeren ze door Nederland en brengen ze met hun gitaren de Afrikaanse popmuziek naar Het Postkantoor. Hoe dat klinkt? Zomers en heel vrolijk, met soms een vleugje melancholie. Denk Nick en Simon gemixt met Jason Mraz en dan op z'n Chris Chameleon's. Oftewel: Baie Lekker Musiek! Het concert begint om 20.15 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Een kaartje kost 15 euro en is inclusief welkomstdrankje en Zuid-Afrikaans ‘vingereten’ (de Afrikaanse benaming van tapas-achtige hapjes).

Meer berichten