Sunshine goes to Hollywood

  Nieuws
Kinderkoor Sunshine neemt bezoekers mee naar de wereld van de film, glitter & glamour, camera’s en rode lopers. (Foto: aangeleverd)
Kinderkoor Sunshine neemt bezoekers mee naar de wereld van de film, glitter & glamour, camera’s en rode lopers. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN / BOVENKARSPEL - Beroemd worden in Hollywood, schitteren op het witte doek, in alle grote bladen staan. Wie droomt daar nou niet van? De dertig kinderen van kinderkoor Sunshine uit Enkhuizen in ieder geval wel. Bovendien willen zij natuurlijk allemaal heel graag zo’n felbegeerde gouden Oscar winnen! Sunshine neemt bezoekers zaterdag 30 juni met de voorstelling 'Sunshine goes to Hollywood' mee naar de wereld van de film, glitter & glamour, camera’s en rode lopers.
Het is niet allemaal goud wat er blinkt, want paparazzi en mamarazzi liggen altijd op de loer op zoek naar roddel en achterklap... Het koor staat onder leiding van Ria van Bijnen en wordt bijgestaan door dansers van Joost van Eijk-art uit Grootebroek en muzikanten van Muziekschool Oostelijk Westfriesland.
Er worden zaterdag 30 juni twee voorstellingen (zonder pauze) gegeven in theater Hét Postkantoor in Bovenkarspel: om 15.30 en om 19.30 uur. Kaarten à 7,50 euro (inclusief consumptie na afloop) zijn verkrijgbaar via het theater: aan de kassa of online via www.hetpostkantoor.info. Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

Meer berichten