Inventas gaat live!

  Nieuws

GROOTEBROEK - Inventas gaat weer live! "Het is al even terug dat we een live stage-avond hadden; de laatste dateert van maart toen we een geslaagde editie van Battle of the Bands beleefden", laten ze bij Inventas weten. Voor Inventas live - vrijdag 15 juni - staan meerdere artiesten te popelen om het Inventas-podium te betreden.

Laidback Sundays is een 3-mans formatie met nog maar weinig podiumervaring. In de oefenruimte spat het testosteron er echter vanaf. Geïnspireerd door bands zoals Black Sabbath, The Black Crowes en Led Zeppelin brengen ze zowel covers als eigen werk ten gehore. Laidback Sundays speelt om 21.30 uur.
De heren van The Tune spelen rond de klok van 22.00 uur. Het gaat wederom om een 3-mans formatie, met op bas Fabian Sentener, op drums Stijn Groenland en op gitaar Rowan Verhoef. De band is opgericht in de zomer van 2017 en nu, bijna een jaar later, laten ze steeds meer van zichzelf horen. Ze noemen zichzelf een pop-/rockband en schrijven hun eigen muziek.
De derde artiest die wordt uitgelicht heet Jimmy Valentine. Soms speelt hij met band, maar tijdens Inventas Live geeft hij een intiem concert. Zelf omschrijft hij zijn muziek als 'singer-songwriter met een rauw randje'. Dit zorgt voor liedjes die velen keihard raken. Jimmy Valentine zal de aftrap voor deze avond geven rond 20.30 uur.
No Offense sluit de avond af. Ze zijn al lekker aan de weg aan het timmeren. Zo hebben ze al behoorlijk veel podiumervaring (Inventas, Pardoes, Everland, P3) en dat is te horen! De dynamiek in de band is goed en het genre laat zich het beste omschrijven als punk/rock. Ze halen hun inspiratie vooral bij bands als System of a Down, Sum41, Volbeat en Green Day vandaan.
Vrijdag 15 juni is de deur open vanaf 20.30 uur. Voor 3 euro zijn de bezoekers binnen bij Inventas aan de Raadhuislaan 16 in Grootebroek.

Meer berichten