Vrijwilligers gezocht voor zangavond en beautyactiviteit

  Nieuws

LUTJEBROEK - Een groep vrijwilligers organiseert elke woensdagavond in de centrale hal van Lutjeborgh - een woonomgeving binnen Omring-locatie Nicolaas in Lutjebroek voor mensen met een vorm van dementie - een ontspannende zangavond. Ter versterking van dit vrijwilligersteam is de groep op zoek naar muzikale, enthousiaste mensen die het fijn vinden om samen te zingen, muziek te maken en goed om kunnen gaan met de bewoners. Ook wordt gezocht naar mensen die mee willen helpen tijdens de beautyactiviteit die elke dinsdagochtend plaatsvindt.
Wie houdt van zingen en zeker wil weten dat vrijwillige inzet wordt gewaardeerd, kan zich aanmelden voor de wekelijkse zangavond. De vrijwilligers zijn aanwezig van 18.15 tot ongeveer 20.30 uur.
Meer interesse in beauty? Elke dinsdagochtend organiseert een kleine groep vrijwilligers van Lutjeborgh een beautyactiviteit. Ter versterking van dit vrijwilligersteam wordt gezocht naar enthousiaste mensen die het fijn vinden om individuele aandacht te geven aan bewoners in een kleine, veilige omgeving. Hierbij is het belangrijk dat men affiniteit heeft met beauty en wellness en om kan gaan met de bewoners. Kortom: een bijdrage leveren om persoonlijke aandacht te geven én beschikbaar? Meld dan aan voor de wekelijkse beautyochtend. De vrijwilligers zijn aanwezig van 9.30 tot ongeveer 11.45 uur.
Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Ankra Onneweer, teamcoach Lutjeborgh, via ankra.onneweer@omring.nl of Karin Twisk via karin.twisk@omring.nl, 0228-512041of 06-10427638. Of kom gerust een keer langs om eerst even een kijkje te nemen in Nicolaas.

Meer berichten