Expositie bij Onopgemerkte Schatten

  Nieuws
Marcel de Jong is gastexposant bij de nieuwe expositie van Onopgemerkte Schatten en toont zijn schilderijen. (Foto: aangeleverd)
Marcel de Jong is gastexposant bij de nieuwe expositie van Onopgemerkte Schatten en toont zijn schilderijen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - Bij Onopgemerkte Schatten in Enkhuizen is van 2 september tot en met 4 november de expositie ‘de haven’ te zien. De gastexposanten zijn: Susan Keene met keramiek en Marcel de Jong met schilderijen. De opening van de expositie vindt zondag 2 september om 14.00 uur plaats. Belangstellenden zijn van harte welkom!
Onopgemerkte Schatten is onderdeel van leerwerkbedrijf De Baanbreker. Kunstenaars met een GGZ-achtergrond hebben bij De Baanbreker een vast atelier en expositieruimte. De kunstenaars van de galerie die zich hebben laten inspireren door het thema 'de haven' en deze periode exposeren zijn: Piet Buijsman, Remco Sterk, Anita Rollman, Chris Dierdorp, Trudy Quakernaat, Karin den Ouden, Bert van Baar, Bart Berkhout, Barry Gol, Tineke Sminia, Dave Staphorsius en Aveline Bosma.
Elke twee maanden verandert de complete inrichting van de kunstwinkel en is er weer een nieuwe expositie. Onopgemerkte Schatten heeft een eigentijdse mix van (toegepaste) kunst, cadeauartikelen, meubels, houten gadgets, handgemaakte kussens, lieve knuffels en kleurrijk keramiek. Kom dus gerust regelmatig even kijken! Openingstijden: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Adres: Venedie 6 in Enkhuizen. Meer informatie: 0228-324574 of www.onopgemerkteschatten.nl.

Meer berichten