Paul Berner Band in Drom

  Nieuws
Het kwartet rond contrabassist Paul Berner geeft een volledig eigen invulling aan de Beatles-klassiekers. (Foto: aangeleverd)
Het kwartet rond contrabassist Paul Berner geeft een volledig eigen invulling aan de Beatles-klassiekers. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - De ‘Paul Berner Band’ treedt zondag 30 september om 15.00 uur op in de Drommedaris in Enkhuizen. Paul wordt begeleid door de gitaristen Peter Tiehuis en Ed Verhoeff en klarinettist en altsaxofonist Michael Moore. De Paul Berner Band speelt ‘Rubber Soul’ van The Beatles.
‘Say The Word’ is het vijfde album van de Amerikaanse bassist Paul Berner en band. Het kwartet rond contrabassist Berner geeft een volledig eigen invulling aan de Beatles-klassiekers. De weidsheid en het warme klimaat van zijn geboortestreek Californië klinken door in de muziek van bassist Paul Berner. Voordat hij in 1990 naar Amsterdam verhuisde toerde hij door Amerika met het Lionel Hampton Orchestra en het Monty Alexander Trio. Berner speelde in Nederland onder meer met Toots Thielemans, Mathilde Santing en Hein van der Geyn. Met rietblazer Michael Moore en Metropole-gitaristen Ed Verhoeff en Peter Tiehuis maakte hij de cd Back Porch. Entree kost 15 euro. Meer informatie: www.drom.nl.

Meer berichten