Avond uit voor mindervalide jongeren en jongeren met een beperking

  Nieuws
Bezoekers aan Heavy Hour kunnen aan het begin van de avond met een roofvogel op de foto. (Foto: aangeleverd)
Bezoekers aan Heavy Hour kunnen aan het begin van de avond met een roofvogel op de foto. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

GROOTEBROEK - Jongerencentrum Inventas in Grootebroek verzorgt zaterdag 15 september samen met Tim Bakker een avond uit voor mindervalide jongeren en jongeren met een beperking. Tim - die zelf chronisch ziek is - organiseert voor de tweede keer Heavy Hour om lotgenoten te ontmoeten en samen ook eens een gezellige avond uit te hebben.
De avond start met roofvogels en sledehonden. Stichting E&N Roofvogels is van 19.00 tot 21.00 uur aanwezig. Bezoekers kunnen met hun prachtige en rustige vogels op de foto en er is de mogelijkheid om een roofvogel zelf vast te houden. Daarnaast zijn er een aantal honden van sledehondenteam Dreamhunting aanwezig; ook met deze sterke dieren kan iedereen op de foto. Vervolgens gaat om 21.00 in de grote zaal het licht uit, en de spots en muziek aan. Maar liefst twee lokale bands staan te popelen om het publiek van een stevige liveset te voorzien. Om 21.00 uur trapt ONKT af om vervolgens om 22.00 uur plaats te maken voor Sitting on Thorns.
De band ONKT is al vaker bij Inventas geweest. De bandleden claimen een flinke dosis groove en melodie in hun muziek ten gehore te brengen, waardoor ze uniek zijn in dit genre. Ook de tweede band is bekend in en met Inventas. Sitting On Thorns is een alternatieve rock-/metalband uit Bovenkarspel. De band bestaat uit vier jonge gasten die barsten van het talent en nu al een geheel eigen repertoire hebben.
De entree is gratis en de activiteit eindigt om 23.00 uur. Wie problemen heeft met vervoer kan dit melden; de organisatie denkt graag mee om daarvoor een oplossing te vinden. Meer informatie: www.jcinventas.nl, www.facebook.com/JCinventas of 0228-518048.

Meer berichten