Floralia Venhuizen in teken van 'Oôs West-Friesland'

  Nieuws

VENHUIZEN - Venhuizen is nog één van de weinige dorpen waar een Floralia wordt georganiseerd. Ieder jaar wordt weer gezocht naar een nieuw thema; dit jaar is dat 'Oôs West-Friesland'. Dit thema komt zaterdag 15 en zondag 16 september terug in de gymzaal van het verenigingsgebouw 'de Buurt', dat is omgetoverd tot een mooie planten-/bloementuin met bloemenmozaïeken.
Tijdens deze 139e editie van Floralia Hem-Venhuizen treedt het West-Fries Collectief zaterdag 15 september om 20.00 uur op middenin de unieke bloementuin. De zaal is om 19.30 uur open; er zijn nog kaarten in de voorverkoop beschikbaar. In de pauze maken bezoekers kans op mooie prijzen van het draaiend rad en de voetjes kunnen van de vloer op livemuziek van singer-songwriter Sven Reus.
Zondagochtend om 11.00 uur gaat de Floralia weer open. Dan kunnen mensen wederom terecht in de bloementuin en hun hart ophalen bij de getoonde ambachten op het plein voor het verenigingsgebouw. Voor degenen die op zoek zijn naar mooie spulletjes is er de gezellige rommelmarkt met 75 kramen. Ook dit jaar zijn er weer diverse optredens op de stip van lokale verenigingen, waaronder een optreden van de folklore dansgroep uit Wijdenes. In de planten-/bloementuin wordt om 14.00 uur de Floralia Kids Got Talent Show gehouden. Hierbij laat de jeugd van Venhuizen zien welk talent(en) ze bezitten. Kijk voor meer informatie op Facebook (Floralia Hem-Venhuizen). Neem voor kaarten en kramen contact op via 0228-542406.

Meer berichten