Binnenwijzend afgesloten voor verkeer

  Nieuws
De tijdelijke brug wordt verwijderd en het bovendek van de onderdoorgang Binnenwijzend wordt ingericht. (Foto: aangeleverd)
De tijdelijke brug wordt verwijderd en het bovendek van de onderdoorgang Binnenwijzend wordt ingericht. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WESTWOUD / HOOGKARSPEL - Voor het verwijderen van de tijdelijke brug bij de Binnenwijzend in Westwoud/Hoogkarspel is van maandag 17 september 6.00 uur tot en met maandag 15 oktober 6.00 uur de Binnenwijzend afgesloten voor al het verkeer.
De tijdelijke brug wordt verwijderd en het bovendek van de onderdoorgang Binnenwijzend wordt ingericht. De Binnenwijzend is ter hoogte van de onderdoorgang afgesloten voor al het verkeer, inclusief (brom)fietsers en voetgangers. Het verkeer wordt omgeleid via de Streekweg. De werkzaamheden gaan gepaard met geluids- en trillingshinder.

Toekomstige situatie

De toekomstige N307 wordt langs Hoogkarspel verdiept aangelegd en kruist onder de huidige Streekweg en Binnenwijzend en de spoorlijn Hoorn-Enkhuizen door. De N307 loopt onder de Binnenwijzend door via een onderdoorgang met een gesloten deel van ongeveer negentig meter. De onderdoorgang wordt bovenop groen ingericht. Aan beide kanten van de onderdoorgang wordt een dienstweg en een calamiteitendoorsteek aangelegd voor de hulpdiensten. In de loop van november 2018 worden de onderdoorgangen en de nieuwe weg in gebruik genomen.

Meer berichten