Huiskamer van Enkhuizen zoekt versterking

  Nieuws
De Huiskamer van Enkhuizen steekt vooral tijd in datgene wat de bezoekers nodig hebben: persoonlijkheid, veiligheid, aandacht, liefde en zorg. (Foto: aangeleverd)
De Huiskamer van Enkhuizen steekt vooral tijd in datgene wat de bezoekers nodig hebben: persoonlijkheid, veiligheid, aandacht, liefde en zorg. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - De Huiskamer van Enkhuizen is bedoeld voor mensen die zelfstandig wonen en voor wie het van belang is een paar dagen per week onder de mensen te zijn en samen activiteiten te doen. Hierdoor wordt de mantelzorger ontlast. Bij deze activiteiten worden zij ondersteund door enthousiaste vrijwilligers. En daar kunnen ze nog hulp bij gebruiken.

De kleinschalige begeleiding wordt geboden in een huiselijke omgeving, in een groep of individuele begeleiding thuis. De begeleiding kan ook worden geboden op een avond of in het weekend. De Huiskamer van Enkhuizen steekt vooral tijd in datgene wat de bezoekers nodig hebben: persoonlijkheid, veiligheid, aandacht, liefde en zorg. Samen met de bezoekers zoeken ze naar de dingen die de mensen nog zelfstandig kunnen doen. Hierdoor kunnen zij geheel aan de wensen van de bezoekers voldoen. Daar zijn echter wel enthousiaste vrijwilligers voor nodig. Interesse om met ouderen dingen te ondernemen? Kom dan eens langs om - onder het genot van een kopje koffie - samen te kijken naar de mogelijkheden. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Marjan Bielsma via 06-37425454 of via www.dehuiskamervanenkhuizen.nl.

Meer berichten