Kinderboekenschrijfster uit Grootebroek signeert boek

  Nieuws
Een informatief en grappig boek over vriendschap, familie, liefde en voortplanting, geschreven voor kinderen vanaf negen jaar. (Foto: aangeleverd)
Een informatief en grappig boek over vriendschap, familie, liefde en voortplanting, geschreven voor kinderen vanaf negen jaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

BOVENKARSPEL - Iedereen die weleens verliefd is geweest, kent het gevoel: kriebels in je buik, de hele dag bij die ander willen zijn en nergens anders meer aan kunnen denken. In haar nieuwe boek 'Waarom je meestal gek bent op...' legt schrijfster en wetenschapper Esther Walraven-Bakker uit waar dat lekkere gevoel vandaan komt. Het is een informatief en grappig boek over vriendschap, familie, liefde en voortplanting, geschreven voor kinderen vanaf negen jaar. Het boek geeft antwoord op vragen als: Waarom is het fijn om vrienden te hebben? Waarom lijk je op je familieleden? Hoe voelt het om verliefd te zijn? En eh… hoe gaat dat eigenlijk, seks? Esther, opgegroeid in Grootebroek en oud-leerlinge van BS de Uilenburcht in Grootebroek en van de RSG te Enkhuizen, is naast kinderboekenschrijfster ook gezondheidswetenschapper en universitair docente gezondheidspsychologie aan de Open Universiteit. Met het boek bezoekt zij basisscholen, bibliotheken en boekhandels door het hele land. Zaterdag 29 september vanaf 14.00 uur signeert Esther Walraven-Bakker bij boekhandel Bruna in het Streekhof in Bovenkarspel.

Meer berichten