Voice Over XXL verzorgt theaterconcert

  Nieuws
Voice Over XXL speelt popklassiekers in een speciaal close harmony-jasje. (Foto: aangeleverd)
Voice Over XXL speelt popklassiekers in een speciaal close harmony-jasje. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

VENHUIZEN - Voice Over XXL komt zaterdag 20 oktober naar dorpshuis Het Centrum in Venhuizen voor een theaterconcert. Het concert begint om 20.15 uur.
Voice Over - het close harmony-project van John van der Schaaf, Enrico Kors en Martin Middelkoop - heeft de afgelopen jaren al een zekere naamsbekendheid in de regio West-Friesland opgebouwd . Naast de ‘klassieke’ Amerikaanse close harmony in de stijl van onder andere Crosby, Stills & Nash, Eagles en Venice maakt Voice Over ook eigen arrangementen van popsongs. Dit leidde tot de vraag uit het publiek of er niet stukken van Pink Floyd op deze manier bewerkt konden worden. Nadat ook dit project op de rit stond, kwam bij de leden zelf de wens om deze stukken ook eens met band uit te voeren. Hieruit is Voice Over XXL ontstaan.
Voice Over XXL is Voice Over aangevuld met vier topmuzikanten. Er worden popklassiekers gespeeld in een speciaal close harmony-jasje. Naast werk van Pink Floyd worden ook stukken gespeeld van bijvoorbeeld Boston, Queensryche, Don Henley, Mr Mr, Seal, U2, Toto en Snow Patrol. Bovendien wordt tijdens de set van Voice Over XXL beeldmateriaal geprojecteerd, waardoor het geheel een 'hallucinerend effect' krijgt. Kaarten in de voorverkoop kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.dorpshuis-venhuizen.nl en www.vomusic.nl. Kaarten aan de zaal zijn uitsluitend op de avond zelf verkrijgbaar en kosten 15 euro.

Meer berichten