'Schoonheid van het verval' in de bieb

  Nieuws
Foto uit de serie 'De schoonheid van het verval'. (Foto: aangeleverd)
Foto uit de serie 'De schoonheid van het verval'. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOOGKARSPEL - De fotowerkgroep van kunst- en cultuurcentrum De Blauwe Schuit in Hoorn exposeert van 19 oktober tot en met 14 december in de Bibliotheek aan de Streekweg 220 in Hoogkarspel. Zij laten de fotoserie 'De schoonheid van het verval' zien. Chantal Trigallez, directeur-bestuurder van de Westfriese Bibliotheken, opent de expositie vrijdag 19 oktober om 17.00 uur.
De fotowerkgroep is ontstaan nadat een groep enthousiaste cursisten uitgedaagd wilde blijven, na het volgen van de basiscursus en de gevorderde cursus fotografie. De groep wilde gestimuleerd blijven en aan de hand van opdrachten met het fotograferen bezig blijven. Dit gebeurt onder begeleiding van fotograaf en docent Marc Dorleijn, die elke maand een nieuw thema of opdracht bedenkt. De groep bestaat al meer dan vijf jaar. De thema’s en/of opdrachten kunnen op eigen wijze worden ingevuld en dit geeft vaak verassende resultaten. De groep wordt regelmatig geïnspireerd door het werk van andere fotografen, maar geeft altijd een eigen invulling aan de opdracht.
De werken zijn te zien tijdens openingstijden van de Bibliotheek: maandag, woensdag, donderdag van 14.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en 14.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Meer informatie: www.blauweschuit.nl.

Meer berichten