Jeugdvoetbaldagen in herfstvakantie

  Nieuws
Op het complex van SC Spirit’30 vinden maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 oktober de jeugdvoetbaldagen plaats voor spelers van vijf tot en met vijftien jaar. (Foto: aangeleverd)
Op het complex van SC Spirit’30 vinden maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 oktober de jeugdvoetbaldagen plaats voor spelers van vijf tot en met vijftien jaar. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HOOGKARSPEL - Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit dé kans. Maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 oktober - tijdens de herfstvakantie - vinden op het complex van SC Spirit’30 uit Hoogkarspel de jeugdvoetbaldagen plaats voor spelers van vijf tot en met vijftien jaar. De organisatie is in handen van de staf van de stichting Jeugdvoetbalopleiding.

Alle kinderen van vijf tot en met vijftien jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainer. Deelnemers hoeven niet lid te zijn van een bepaalde vereniging; iedereen kan zich aanmelden. De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Men krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver-methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing neemt de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toe.
Inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen kan door een mailbericht te sturen naar info@jeugdvoetbalopleiding.nl. Zet hierin naam en adresgegevens, geboortedatum en telefoonnummer.

Meer berichten