San Dollar en Sam Solo in Cayen

  Nieuws
De Amsterdamse band San Dollar - met frontvrouw Eva Wijnbergen - verzorgt een optreden in Cayen. (Foto: aangeleverd)
De Amsterdamse band San Dollar - met frontvrouw Eva Wijnbergen - verzorgt een optreden in Cayen. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - In Cayen is er zaterdagavond 27 oktober om 21.00 uur een concert van de Amsterdamse band San Dollar. Het poppodium Cayen heeft altijd oog voor jong muzikaal talent. Het is de overtuiging van de programmeur van Cayen dat San Dollar binnen afzienbare tijd een groter podium wacht. Het voorprogramma wordt verzorgd door Sam Solo. De zaal gaat open om 20.30 uur. De entree is 5 euro.
Het Amsterdamse San Dollar lijkt nog wat groen en pril, maar niets is minder waar. Deze band is al meerdere malen op de radar verschenen door sterke voorprogramma’s voor bijvoorbeeld Nederlandse Indie-trots Moss en het rockende Indian Askin. Beide speelden al op een vroeg moment in hun carrière in Cayen. Een vlammende show op het festival Into the Great Wide Open deed de programmeur van Cayen de oren spitsen. De vloeiende synths, West Coast-gitaarsound en de kraakheldere vocalen van Eva Wijnbergen zorgen voor een solide basis. De Afrikaanse tinten en de strakke ritmesecties van ex-Bombay-powerdrummer Lisa Ann Jonker maken het af. Het is dromerige Indie-pop waar bezoekers heerlijk op kunnen dansen. In het voorprogramma van Sam Solo spelen Sam S. op gitaar, Annie C. op Hammond Orgel en Dan H. op drums. Het poppodium Cayen is te vinden in de Peperstraat 2 in Enkhuizen. Meer informatie op www.cayen.nl.

Meer berichten