'Meezingen mag!' - Pop4You geeft concert in kerstsfeer

  Nieuws
Pop4You  is al weken bezig met de voorbereiding van een concert in de kerstsfeer. (Foto: Fred Homan)
Pop4You is al weken bezig met de voorbereiding van een concert in de kerstsfeer. (Foto: Fred Homan) (rodi.nl)

HOOGKARSPEL - Pop4You verzorgt dinsdag 18 december van 19.00 tot 20.15 uur in de aula van Reigersnest in Hoogkarspel een kerstconcert.

Pop4You is al weken bezig met de voorbereiding van een concert in de kerstsfeer. "Dat doen we alle jaren, maar eens in de twee jaar willen we hiermee specifieke doelgroepen bereiken", laat het koor weten. "Het wordt een intiem kerstconcert voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, begeleiders en voor ouderen. Daarvoor is de aula van het Reigersnest in Hoogkarspel uitermate geschikt, omdat ook mensen met een rolstoel gemakkelijk toegang kunnen vinden tot de ruimte. En mede dankzij de Rabobank Clubkascampagne kunnen we de entree gratis houden."
Het repertoire is voor iedereen toegankelijk: vrolijke, wereldse, gevoelige en sfeervolle kerstliederen. "Een aantal om te beluisteren, maar ook een aantal bekende nummers om mee te zingen. Daar zorgt onze bevlogen dirigent John van der Schaaf wel voor. We worden versterkt door het combo, dat bestaat uit: Jaap Botman, Frank Ruiter en Ton Boon." De deuren gaan om 18.50 uur open. Adres: Nachtegaal 1 in Hoogkarspel. "Schroom niet en geeft u zich snel op, want vol is vol. U bent van harte welkom! De (gratis) koffie of thee staan klaar." Opgeven kan via kerst@pop4you.nl. Voor vragen: Marjori Snoeck via 0229-503168 of Carola de Boer via 0228-567123.

Meer berichten