'A Great and Mighty Wonder'

  Nieuws
Het Driebankoor brengt tijdens het kerstconcert een brede variatie aan kerstliederen ten gehore. (Foto: aangeleverd)
Het Driebankoor brengt tijdens het kerstconcert een brede variatie aan kerstliederen ten gehore. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - Het Driebankoor verzorgt zondag 23 december om 15.00 uur onder leiding van Jan Verhoef een kerstconcert waarbij een brede variatie aan kerstliederen ten gehore worden gebracht. Dit concert - in de St. Lucas kerk in Venhuizen - wordt solistisch ondersteund door sopraan Sterre van Boxtel en staat onder muzikale begeleiding van Deborah Pardy aan de vleugel, Pierre Decroos op hobo en Aarnoud de Groen achter het orgel.
'A Great and Mighty Wonder' is een unieke muzikale bewerking van het verhaal over de geboorte van Jezus, die is gecomponeerd door de Amerikaanse componist en arrangeur Tom Fettke. Deze wordt nog zelden uitgevoerd in Nederland en het belooft volgens de organisatie een fris en sprankelend concert te worden. Afgewisseld met een variatie aan herkenbare liederen wordt de mooie cantate Love Transcending ten gehore gebracht die in de vorm van bekende fragmenten verrassend in de oren zal klinken. Interesse om dit concert bij te wonen? Kaarten hiervoor kunnen worden gereserveerd via de website www.driebankoor.nl, via de leden of via Mary Vriend: 0228-542728 (bij geen gehoor: 06-51341981). Entree kost 12,50 euro inclusief consumptie (kinderen tot 15 jaar gratis).

Meer berichten