Hubo Kaagloop in Wervershoof

  Nieuws

WERVERSHOOF - De inschrijving voor de 32ste Hubo Kaagloop is geopend! De organisatie is inmiddels op volle kracht om er een mooie sportieve dag van te maken op zondag 27 januari. De Hubo Kaagloop kent voor volwassenen de afstanden van 5 en 10 kilometer. Het startschot luidt om 11.30 uur bij het ´t Eiland nabij sportpark De Westrand in Wervershoof.

De Kaagloop is een snel en volledig verhard parcours langs de dijk en door het dorp Wervershoof. ''We gaan het dit jaar wéér een beetje leuker maken met onder andere: online tijdregistratie, een hagelnieuwe VVW kantine en kleedkamers, sportmasseurs, een top speaker, verschillende prijzen en vele (gratis) actiefoto’s.''


Kinderloop

De kinderloop was vorig jaar ook een groot succes. De kinderloop wordt georganiseerd is samenwerking met Smallsteps en verschillende regionale basisscholen. Na een gezamenlijke warming up wordt in verschillende gecombineerde groepen gestart. De kinderloop start vanaf 10.00 uur en voor ieder kind is er een medaille en voor de winnaars een beker.

Inschrijving

Meedoen met de Hubo Kaagloop, dan bij voorkeur inschrijven via de website. Tip voor ouders: ook de kind(eren) dit jaar via de website worden ingeschreven. Online inschrijven voorkomt een wacht rij op de dag zelf en het is zelfs mogelijk om het startnummer thuis te laten sturen. De kosten voor deelname bedragen €7,00 bij online inschrijven (€8,50 bij dag inschrijving). Deelname aan de kinderloop kost € 2,00 per kind. Online inschrijven kan via de website www.kaagloop.nl. Alle overige informatie en praktische zaken zijn ook op de website te vinden. Deze sportieve dag wordt georganiseerd vanuit IJsclub De Noord in samenwerking met Streker Atletiek Verenging (SAV) en Runnersworld Hoorn.

Meer berichten