Jubileumfeest De Streekschutters - Handboogvereniging organiseert een open dag

  Nieuws
De leden van Handboogvereniging De Streekschutters hopen op tijdens de open dag op veel belangstellenden. (Foto: aangeleverd).
De leden van Handboogvereniging De Streekschutters hopen op tijdens de open dag op veel belangstellenden. (Foto: aangeleverd). (rodi.nl)

BOVENKARSPEL - Handboogvereniging De Streekschutters viert deze maand het 25-jarig bestaan. De vereniging begon een kwart eeuw geleden in het Wapen van Grootebroek. Een vereniging die in haar bestaan meerdere keren van locatie moest veranderen.

Robbert Bollekamp: ''Na het Wapen van Grootebroek zijn wij verhuisd naar de kegelbaan naast sporthal De Kloet, maar ook vanaf deze plek moesten we weer op zoek naar een andere locatie. Dat werd de gymzaal van het Palet in Grootebroek. Ook hiervandaan moest er weer verhuisd worden, en wel naar de traphal van voetbalvereniging KGB in Bovenkarspel. Maar ook dit was van korte duur en zijn we terug gegaan naar de kegelbaan naast sporthal De Kloet.'' Het ledenaantal groeide snel en daarom werd in 2009 begonnen met bouwen van een eigen schiethal in het Nassaupark aan de ijsbaan van Bovenkarspel. ''Tijdens de bouw hebben wij nog tijdelijk kunnen schieten bij de Treffers in Bovenkarspel. We schieten al weer een paar jaar in onze schiethal in het Nassaupark en daar zijn we erg trots op.''
Zelf schieten
Vanwege het 25 jarig jubileum organiseert Handboogvereniging De Streekschutters een open dag op 27 januari van 12.00 tot 17.00 voor belangstellenden in de schiethal in het Nassaupark 8 in Bovenkarspel .''Wij hopen ook veel oud leden te zien die in de afgelopen jaren betrokken zijn geweest bij de vereniging. Er worden in de middag demonstraties gegeven met verschillende bogen en ook is er gelegenheid om onder begeleiding zelf een pijltje te schieten. Nieuwe leden die zich willen inschrijven voor een beginnerscursus geven wij 25% korting. Dus kom 27 januari gezellig langs met vrienden/familie/of collega’s en maak kennis met de boogsport. De koffie staat klaar,'' zegt Robbert Bollekamp.

Meer berichten