Maak kans op filmkaartjes

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - In samenwerking met Cinema Enkhuizen biedt Weekblad de Drom deze week twee kaarten aan voor de film 'CAPHARNAÜM'.
In de rechtbank staat de 12-jarige Zain (Zain Al Rafeea) tegenover zijn ouders, ‘Omdat ze me leven hebben gegeven’. Zain slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet. Als oudste kind is het zijn taak om te werken en het gezin te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijke roadtrip, met nieuwe vriendschappen en alles beslissende keuzes. De cast bestaat veelal uit amateuracteurs en met name Zain Al Rafeea wordt geprezen om zijn sterke acteerprestaties. Winnaar van de Juryprijs in Cannes en genomineerd voor een Golden Globe.
Kans maken op twee kaarten voor deze film op 31 januari om 20.00 uur? Mail dan naar actiededrom@rodi.nl. Voor de winnaar liggen de kaarten klaar bij de kassa in de Drommedaris. Hij of zij wordt via de mail op de hoogte gebracht. Voor kaartverkoop en informatie over het programma: www.cinemaenkhuizen.nl.

Meer berichten