- 'Ik ben zo trots op het eindresultaat!'Open dag in De Huiskamer van Enkhuizen

  Nieuws
Marjan Bielsma. (Foto: aangeleverd)
Marjan Bielsma. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

ENKHUIZEN - De Huiskamer van Enkhuizen is klaar. Marjan Bielsma begon vijf jaar geleden aan haar droom: het bieden van kleinschalige dagbesteding aan cliënten van 55 jaar en ouder. "Denk hierbij aan eenzame mensen, mensen met een lichamelijke beperking en/of geheugenproblemen", zegt Marjan die haar bedrijf in de loop der tijd heeft laten uitgroeien tot een prachtige dagbesteding waar liefdevolle zorg en begeleiding hoog in het vaandel staan. "Mede door de enorme toename van cliënten, ben ik zó blij met onze huidige locatie aan de Westerstraat 65."
De Huiskamer van van Enkhuizen is gevestigd in een geweldig pand met eigen tuin. Marjan: "Door de veranderende vraag in dit segment wordt in 'De Huiskamer' een bijzondere manier van dagbesteding geboden. In het voorportaal is een mooie winkel gerealiseerd waarin zelfgemaakte spullen worden verkocht. In het middengedeelte kunnen cliënten die dat willen, arbeid verrichten doormiddel van houtbewerking. In het achterste gedeelte van het pand wordt kleinschalige dagbesteding geboden. Onze nieuwe locatie leent zich voor vele doelen want op de eerste en op tweede etage is veel ruimte om tussen de middag te rusten. In de toekomst wil ik boven wonen aanbieden of logeren. In onze prachtige tuin komt ruimte voor een verblijf van kleine dieren die elke dag verzorgd en gevoerd moeten worden. Ook wordt een mooie moestuin aangelegd. Ontwikkelingen waar ik erg blij mee ben. Ik ben - samen met de nieuwe vaste medewerkers en onze toppers - de vrijwilligers en lieve stagiaires die zich allemaal voor meer dan honderd procent inzetten voor de cliënten van de Huiskamer en waar ik erg trots op ben - klaar voor de toekomst."

Open dag
Langs deze weg nodigt Marjan Bielsma belangstellenden van harte uit op de open dag die zaterdag 26 januari van 10.00 tot 16.00 uur op de agenda staat. "Onder het genot van een hapje en drankje kan het gehele pand worden bekeken en worden alle vragen beantwoord die er leven op het gebied van kleinschalige dagbesteding. Daar in onze eigen Huiskamer waar persoonlijke aandacht voorop staat."
Zie voor meer informatie: www.dehuiskamervanenkhuizen.nl

Meer berichten