Tiende editie van magazine Enkhuizen Boeit onderweg

  Nieuws

ENKHUIZEN - TPE-voorzitter Jan Moojen overhandigde maandagochtend 9 januari het eerste exemplaar van Enkhuizen Boeit 2017 aan twee enthousiaste ambassadeurs van de stad: Mireille Ruitenberg en Josette Vermeulen. Beide dames verzorgen stadswandelingen en arrangementen in Enkhuizen en omgeving. Zij weten dan ook als geen ander hoe boeiend Enkhuizen is. Al hun arrangementen zijn bovendien, net als Enkhuizen Boeit, op maat gemaakt en in samenwerking met lokale ondernemers.
De jubileumeditie van het magazine heeft dankzij een nieuwe vormgeving van Nina Reus (Impression Creatieve Communicatie) weer een frisse nieuwe uitstraling gekregen. In het magazine is volop aandacht voor de historie en bezienswaardigheden van Enkhuizen. Ook de havens, horeca en winkels komen uitgebreid aan bod. De vorig jaar geïntroduceerde winkeltjesroute heeft ook weer een plekje gekregen. De route is bedoeld om Enkhuizen als verrassende winkelstad te presenteren en de lokale middenstand een extra ‘boost’ te geven. Verder leest men in Enkhuizen Boeit 2017 van alles over 'op pad met kinderen', groepsarrangementen, fietsen & wandelen en de regio. En uiteraard zijn weer een evenementenkalender, adressenlijst en plattegrond toegevoegd.
Nieuwsgierig geworden? Vanaf woensdag 11 januari kan iedereen een gratis exemplaar ophalen bij VVV Enkhuizen e.o.. De winkel is momenteel van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 14.00 uur. Of kom langs op de Vakantiebeurs in Utrecht. Enkhuizen Boeit 2017 wordt daar volgende week gratis uitgedeeld vanuit de stand van Holland Boven Amsterdam. In februari staan de Fiets & Wandelbeurs in Utrecht en Antwerpen op het programma. Eind januari wordt het magazine in Enkhuizen en omgeving ook nog huis-aan-huis via deze krant verspreid.

Meer berichten