Bijeenkomst voor Mantelzorgers

HAARLEM - Platform Belangenbehartiging Mantelzorg verzorgt woensdag 11 september in samenwerking met Tandem Centrum voor Mantelzorgondersteuning een bijeenkomst over het levenstestament in Wijkgebouw De Schakel in de Pijnboomstraat.

In een levenstestament wordt vastgelegd wie de financiële, medische en persoonlijke zaken regelt als iemand dat zelf niet meer kan. Voor wie zou een levenstestament geschikt kunnen zijn? Wat komt erbij kijken, door wie wordt het vastgelegd en wat zijn de gevolgen ervan?  Over al deze vragen zal mr. Andrea de Roos de bezoekers nader informeren.

De Roos geeft juridisch advies aan senioren over een levenstestament, testament, volmacht en afwikkeling van een nalatenschap. Daarnaast heeft zij speciale aandacht voor het voorkomen van financieel misbruik.

Het wordt een interactieve middag inclusief een maaltijd en drankje, waarbij er voldoende ruimte zal zijn om uw vragen te stellen en beantwoord te krijgen.

De bijeenkomst start woensdag 11 september om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en duurt tot omstreeks 19.00 uur. Opgeven kan per mail: info@stemvandemantelzorger.nl  Aanmelden vóór 1 september. er is plaats voor maximaal tachtig mantelzorgers.

Meer berichten