Ren als een superheld bij de SuperHero Kidsrun

Superhelden genoeg in Haarlem. Durf jij het aan?
Superhelden genoeg in Haarlem. Durf jij het aan? ((Foto: Pixabay/mmorris76))

HAARLEM - Spiderman, de HULK of Robin Hood. Verkleed je als jouw superheld en doe de SuperHero Kidsrun in het Reinaldapark op zondag 15 september. Bij inschrijving krijg je een startnummer dat ook je stempelkaart is waarmee je vijf belangrijke superkrachten kan ontdekken. Deze Superkrachten worden opgedaan in speciale area's die door onder andere door Triple ThreaT, Rebup, Sportsupport, Stichting Samen en Blast-zone worden ingericht. Als de kinderen alle stempels hebben verzameld en alle superkrachten beheersen, kunnen ze met de stempelkaart een (super)pannenkoek halen bij het pannenkoekenparadijs.

Er zijn twee afstanden die gelopen kunnen worden, de 1,0 kilometer of de 2,5 kilometer. 

Elke superheld die de kinderen kiezen is goed. Verkleed je als je opa of oma, Robin Hood, een dinosaurus, een Minion of een Transformer. Niets is te gek. De superhelden SuperHero Kidsrun is bedoeld voor alle kinderen uit Haarlem in de leeftijdscategorie van 4 tot 11 jaar. Het is belangrijk voor kinderen om in alle vrijheid te kunnen genieten van buitenspelen en sporten in de buitenlucht. De focus ligt op de kinderen uit de stadsdelen Oost en Schalkwijk. De organisatie verwacht dat uit de omliggende wijken de meeste kinderen zullen deelnemen. De meeste hardloopwedstrijden worden veelal gehouden in het centrum. De organisatie van de SuperHero Kidsrun wil met deze hardloopwedstrijd het terrein verschuiven naar sportminded wijken, én waar veel kleine superhelden wonen. https://superherokidsrun.nl/programma/

Ouders mogen meerennen met de 1 KM. Wel zouden wij het onwijs gaaf vinden als de meerennende ouders ook een maskertje of een cape om hebben tijdens het rennen. (niet verplicht, maar wel leuk)

Meer berichten