Alleen al door de supporters wil je gaan lopen.
Alleen al door de supporters wil je gaan lopen. ((Foto: Renata Jansen))

Inschrijven voor Teva Halve van Haarlem nog mogelijk

HAARLEM – Op zondag 29 september staat de Grote Markt weer centraal tijdens de 35e editie van de Teva Halve van Haarlem. De Grote Markt is het hart van het evenement, hier is namelijk de start en finish van alle afstanden. De voorinschrijving is gesloten.

Er zijn nog twee momenten waarop na-inschrijving mogelijk is. Op zaterdag 28 september van 10.00 en 14.00 uur op kantoor SportSupport, Henk van Turnhoutpad 1 in Haarlem of op zondag 29 september vanaf 09.30 uur tot 15 minuten voor de start van de gekozen afstand bij het Stedelijk Gymnasium, Prinsenhof 3 (200 m. van start/finishlocatie).

De Teva Halve van Haarlem heeft 5 verschillende onderdelen waaronder twee leuke kinderlopen: een Kabouterloop van 700 meter en een KidsRun van 1400 meter. Daarnaast staat er een 5 en 10 kilometer op het programma én natuurlijk het pronkstuk van deze loop: een uitdagende halve marathon. Alle afstanden staan bekend om de prachtige routes door Haarlem en de groene omgeving daar buiten.Voor de bedrijven is er een unieke bedrijvenloop met een prachtig terras in de binnentuin van het stadhuis.

Meer informatie op Halve van Haarlem

Meer berichten