Op jacht naar miljoenen.
Op jacht naar miljoenen. ((Foto: Roy Beusker))

Inwoners Haarlem jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

HAARLEM - Vijftig inwoners van Haarlem uit postcodegebied 2033 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de Haarlemmers daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 6 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Ontknoping zondagavond 6 oktober te zien bij SBS6

Ricardo (38) uit Haarlem: "Ik vind het helemaal leuk dat ik naar de studio mag en neem gezellig mijn moeder mee. Aangezien ik dan net terug ben vakantie, ben ik helemaal cameraklaar! Ter voorbereiding heb ik wel een spelletje gedownload om mijn hersenen te trainen. Want je weet maar nooit, straks beland ik achter de desk."

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Haarlem zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

Meer berichten