Stichting Drop-Inn zet jongeren in hun kracht

(Foto: PR)

HAARLEM- Op dinsdag 22 en woensdag 23 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur vindt de Activiteiten Carrousel plaats bij de Kringloopwinkel Woord en Daad, het oude V&D gebouw in Schalkwijk.

De Activiteiten Carrousel is een initiatief van Stichting Drop-Inn in samenwerking met de Kringloopwinkel Woord en Daad. Stichting Drop-Inn zet zich in voor kwetsbare jongeren (15-25 jaar) die op zoek zijn naar verbinding, jong-burgerschap en ontwikkeling. Woord en Daad onderstreept ons doel en samen hebben we een mooi activiteitenprogramma uitgedacht.

Wat kun je doen bij de Activiteiten Carrousel? We gaan lampjes pimpen, oorbellen en kettingen maken, vriendschapsbandjes maken, servies en glas beschilderen, T-shirts voorzien van kunst, en wie weet wat jij weghaalt uit de kringloopwinkel om te pimpen! Wij hebben de materialen! Leef je uit, iedereen kan meedoen van 0 tot 100 jaar. En je gaat naar huis met een eigen kunstwerk!

Voor elke activiteit vragen we € 5,00 (of meer afhankelijk van het voorwerp wat je gaat pimpen) vergoeding, hiermee steunt u Stichting Drop-Inn haar doelen te bereiken om nog meer jongeren op weg te helpen. Met de opbrengst van de Carrousel kunnen er weer projecten worden uitgevoerd, onder andere Chef Debuut, een kookproject door jongeren voor Haarlemmers. Wekelijks koken zij onder begeleiding van een kok en presenteren zichzelf na de maaltijd op zoek naar verbinding en zingeving.

Adres: W&D Winkel Haarlem,Rivieraplein 3,Haarlem.

Meer berichten