Alle clubs en verenigingen die een mooi geldbedrag in ontvangst mochten nemen.
Alle clubs en verenigingen die een mooi geldbedrag in ontvangst mochten nemen. ((Foto: ©judithcapponfotografie))

Rabobank Haarlem en Omstreken verdeelt € 100.000,- aan clubs en verenigingen

HAARLEM - Vanaf juni van dit jaar werden verenigingen en stichtingen in Zuid-Kennemerland door Rabobank Haarlem en Omstreken uitgenodigd om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Met deze actie geeft de bank € 100.000,- van haar winst terug aan Haarlem en omgeving.

Als maatschappelijke bank gelooft Rabobank namelijk in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker. Leden van de bank konden stemmen op alle initatieven. Er werd door de clubs en verenigingen vaak druk campagne gevoerd om zoveel mogelijk stemmen te werven, iedere stem was daarbij geld waard. En wat werd er veel gestemd!

Op 16 oktober jl. kwamen vertegenwoordigers van alle 43 initiatieven samen in het Haarlemmerhouttheater aan de Van Oldenbarneveltlaan. Onder leiding van oud-hockey international Minke Booij werden aan alle deelnemers cheques uitgereikt. Met muzikale ondersteuning van het jonge Haarlemse talent Florentien Mol en het rapoduo Dos Hermanos werd het voor iedereen een avond om niet snel te vergeten. Alle verenigingen en stichtingen ontvingen een cheque, variërend van ruim € 600,- voor de stichting rebup tot een prachtige bijna €4.000,- voor een tweede waterveld voor HC Haarlem tot het indrukwekkende bedrag van €7.500,- voor de Zandvoortse Reddingsbrigade en de Stichting Kennemerhart.

Kijk voor alle ontvangen bedragen en deelnemende clubs op https://www.rabo-clubsupport.nl/haarlem-en-omstreken/resultaten.

Meer berichten