Monique Smit gaf acte de presence
Monique Smit gaf acte de presence ((Foto: Pannenkoekenparadijs))

Openluchtschaatsbaan bij Pannenkoekenparadijs Haarlem

HAARLEM - Met Monique Smit (zus van Jan) en vele andere Nederlandse sterren uit de muziekscene werd de prachtige ijsbaan van Pannenkoekenparadijs in Haarlem geopend. Voor alle kinderen uit de regio is het een waar genot om op een grote openluchtbaan te schaatsen. De baan is tot en met 5 januari dagelijks geopend.

Midden in het Reinaldapark, waar de tennisbanen lagen, schittert de komende weken een fantastische ijsbaan. Lichtjes, vrolijke muziek, een heuse Apres Ski bar en natuurlijk koek-en-zopie. Aan alles is gedacht.

Naast de bekende ijsbaan op het Rembrandtplein in Amsterdam haalt Frans Stuy dit jaar een net zo gezellige ijsbaan naar het Pannenkoekenparadijs. De tennisvelden zijn vorige week omgetoverd tot een waar schaatsparadijs. Pure winterse gezelligheid met kerstverlichting, winterse lekkernijen en absolute feeststemming in de speciaal gethematiseerde Apres Ski-Bar!

Een entreekaartje kost slechts € 5,- en dat is inclusief schaatshuur! Een 10-rittenkaart kost € 39,95. Kinderen tot 12 jaar mogen, als ze een pannenkoek komen eten, de hele dag gratis schaatsen!

De ijsbaan is van 27 november tot en met 5 januari dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur. En als het gezellig is, wie weet nog wat langer…

Meer berichten