Medewerkers MSD halen 115.000 euro op voor KiKa

Algemeen
Een groot bedrag voor KiKa.
Een groot bedrag voor KiKa. Foto: MSD

HAARLEM - Vol enthousiasme zetten medewerkers van geneesmiddelenbedrijf MSD zich in voor KiKa. Schaatsen in Oostenrijk, rennen tijdens diverse 'Runs for KiKa', fietsen en triathlons door het hele land. Daarmee halen ze al bijna 15 jaar zoveel mogelijk geld op. Als vaste partner van KiKa verdubbelt MSD de sponsorbedragen die alle medewerkers voor het goede doel hebben opgehaald. Dit jaar hebben MSD-collega's meer dan 57 duizend euro opgehaald. Vol trots kon MSD daarom op woensdag 11 december een cheque overhandigen van ruim 115.000 euro.

"Ik ben heel trots om namens MSD en al die sportieve collega's zo'n fantastisch bedrag te kunnen overhandigen. We laten hiermee zien dat we achter het geweldige werk van KiKa staan", zegt Ben Lucas, managing director van MSD Nederland. "Kanker is een verschrikkelijke ziekte. KiKa steunt het belangrijke werk van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Daarom doneren wij samen met onze medewerkers in totaal 115.000 euro voor onderzoek naar oplossingen. Ik bedank ze hierbij graag voor hun inspanningen."

"MSD is al bijna 15 jaar ambassadeur en sponsor van KiKa. Dat is structurele steun in optima forma!", voegt Frits Hirschstein, oprichter en directeur van KiKa, hieraan toe. Bijzonder was dat het 'bedank-evenementje' voor de medewerkers van MSD plaatsvond op de plek waar het ingezamelde sponsorgeld uiteindelijk besteed zal worden: het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.