Ben jij degene die hier op 1 januari ligt te spartelen?
Ben jij degene die hier op 1 januari ligt te spartelen? ((Foto: Jan de Wacht))

Nieuwjaarsduik in de Veerplas

HAARLEM - Start 2020 fris en gezond met een Nieuwjaarsduik om ergens een punt achter te zetten of juist om iets volkomen nieuws te markeren. Van der Pigge en Het Veerkwartier nodigen je uit om mee te duiken!

Waarom je meedoet is helemaal aan jou. Wij gaan je helpen om daadwerkelijk de kou te trotseren en om je verfrist en intens lévend te voelen op het moment dat je hebt gedoken. Of nou ja, duiken… het is meer het water inrennen en wanneer jij dat wilt er weer uit. Het kernteam van Van der Pigge staat weer klaar, ditmaal samen met Het Veerkwartier!

Als je meeduikt op 1 januari om 14.00 uur, doe je mee aan het leukste Nieuwjaarsfeestje van 2020. Behalve kippenvel van de lekkere duik, krijg je een warme choco met een goeie dot slagroom, een gaper-muts en een tas met goodies van Het Veerkwartier & Pigge. Als klap op de vuurpijl krijg je toegang tot de speciaal gehuurde sauna!

Vanaf 12.00 uur is Het Veerkwartier geopend. Perfect dus om je gezin of beste vrienden mee te nemen en samen moed in te drinken met een gemberthee. Blijf na de duik vooral hangen voor een zalige kop erwtensoep en een goede borrel. Tip! Laat je rug en nek na de frisse duik door de lieftallige Pigge-dames insmeren met de verwarmende Balsem van de Hoop. Goed voor de spieren en om lekker door te blijven stromen!

Wanneer

Woensdag 1 januari 2020 om 14.00 uur

Prijzen

€ 17,50

Contact

Het Veerkwartier
A. Hofmanweg 62
2031 BL Haarlem

Meer berichten