Genieten aan het kerstdiner.
Genieten aan het kerstdiner. ((Foto: PR ))

Sfeervol Schalkwijk beleeft vier heerlijke kerstdagen

HAARLEM - Op 21, 22, 23 en 24 december vond in Centrum Schalkwijk 'Sfeervol Schalkwijk' plaats. Op alle vier de dagen was tussen het shoppen door van alles te zien, beluisteren, doen, proeven, winnen en beleven.

Muziek, voorleesmiddagen, oliebollen en kersttrein maken Sfeervol Schalkwijk compleet

Zo kon je genieten van live muziek, een ritje maken in de kersttrein, lekker relaxed luisteren naar voorgelezen verhaaltjes, liep je bijzondere figuren tegen het lijf zoals een wandelende kerstboom, de torenhoge ijskonigin, de sneeuwman en zijn kerstvriendin en een kleurrijke mevrouw met een net zo kleurrijk maar behoorlijk eigenwijs hondje. Er werd veel lekkers uitgedeeld door onder andere een prachtig lopend kerstcadeau en twee kerstdames deelden kerstwensen uit waarbij je bovendien kans maakte op leuke prijzen.

En ... de gulle presentator Gerard liep rond om mensen te verrassen door hun aankopen af te rekenen; een zak oliebollen, een hele stapel kippiepannen, een feestelijke kerstblouse, nieuwe lingerie, speeltjes voor de huisdieren, de boodschappen bij de supermarkt en ga zo naar door. Tot slot werd het plein bij Woord en Daad omgetoverd in een heel groot restaurant waar het Open Huis maar liefst 300 gasten ontving voor een spetterend kerstdiner.

Meer berichten