Memento Mori
Memento Mori (Foto: pr)

Memento Mori in de Toneelchuur of thuis online

vrijdag 9 oktober 2020 20:30

Bezoekers kunnen op vrijdag 9 en zaterdag 10 oktober kiezen of ze de voorstelling in de Toneelschuur bekijken of thuis via een rechtstreekse online verbinding via Zoom. 

Bezoekers kunnen kiezen uit een los kaartje, maar ook voor een kaartje waarmee ze samen met een vriend / familielid / collega ver weg naar de voorstelling kunnen kijken. De voorstelling is Engelstalig, dus er kan zelfs internationaal gedate worden.

Kaarten voor de voorstelling in de Toneelschuur zijn te koop via de website van de Toneelschuur of aan de kassa van de Toneelschuur, 023 5173910 (dagelijks van 10.45 tot 21.00 uur) 

Memento Mori is een cross-over tussen performance, dans, muziek, poëzie en web-art, waarin een ode wordt gebracht aan de vergankelijkheid van de mens. Oorspronkelijk zou Nineties Productions  een locatievoorstelling bij zonsopgang op Terschelling maken tijdens het theaterfestival Oerol. Maar dat was voor corona… De makers van Nineties Productions zaten niet bij de pakken neer en transformeerde de voorstelling tot een online ritueel, dat sinds de maatregelen weer versoepelden voor én livepubliek én onlinepubliek te zien is. 

Locatie