Villa Westend vernieuwd en coronaproof

Partnerbijdrage
Villa Westend is een ‘corona proof’ locatie.
Villa Westend is een ‘corona proof’ locatie. ((Foto: aangeleverd))

HAARLEM - Afgelopen voorjaar is Villa Westend geheel vernieuwd. Veel gasten hebben de hele zomer van het mooie terras kunnen genieten, nu breekt de tijd weer aan om gezellig binnen te lunchen of dineren in het prachtige nieuwe restaurant.

Coronamaatregelen

Villa Westend is een ‘corona proof’ locatie. Met 400m2 restaurant, 400m2 zalenruimte en plafonds van maar liefst vijf meter hoog is er genoeg persoonlijke ruimte. Bij binnenkomst wordt elke gast door middel van zijn pols gecheckt op temperatuur. Zo kan worden uitgesloten dat er gasten binnen zijn die een (lichte) verhoging hebben, en wordt de kans op besmettingen geminimaliseerd.

Sfeer en menu

Het nieuwe restaurant ademt gezelligheid, sfeer en warmte. Neem plaats in de warme velvet banken, schuif aan gezellige ronde tafels, geniet van een drankje in de hippe bar of plof neer bij de sfeervolle haard. Voor ieder wat wils.

Het menu is gevarieerd en wisselt per seizoen. Veel vlees / vis maar ook voor de vegetariërs en vegans is er voldoende keus. De hele menukaart is de gehele dag te bestellen. Overdag zijn er naast broodjes, soepen en salades dus ook heerlijke gerechten van de avondkaart te bestellen. Ook populair zijn de sharing plateaus met allerlei kleine hapjes welke je kunt bestellen in vlees, vis(deluxe), vegetarisch of een combinatie hiervan. Vanaf 10:00 tot 11:30 is Villa Westend dagelijks geopend voor ontbijt.

Reserveren

Reserveren is niet verplicht. Een registratie aan de deur voldoet ook. Echter is het wel aan te raden te reserveren omdat het restaurant regelmatig vol is gereserveerd. Reserveren kan gemakkelijk online via de website van Villa Westend of telefonisch. Villa Westend is 7 dagen per week geopend.

Villa Westend – Westlaan 41 – Velserbroek – 0235381878 – info@villa-westend.nl.