Sopraan Johannette Zomer bij Muzenforum

Uitgaan
Johannette Zomer, sopraan.
Johannette Zomer, sopraan. ((Foto: Olivier Middendorp))

BLOEMENDAAL - Johannette Zomer treedt op zondag 25 oktober op in het gemeentehuis van Bloemendaal. Het liedprogramma met de intrigerende titel Liederlijkheid als amoureus oorkussen omvat werken van Händel, Vivaldi, Bach, Brandts-Buys en Pijper. 

Ingezonden

Ze wordt begeleid door Peter Verduyn Lunel (fluit) en Hans Eijsackers (piano). Johannette Zomer is een sopraan met een internationale carrière. 

Ze zingt al ruim twintig jaar op topniveau. Opera, oratorium, kamermuziek, lied: in elk genre weet ze te excelleren. Voor haar CD met Bach cantates ontving zij een Edison. 

Peter Verduyn Lunel is eerste fluitist bij Het Gelders Orkest. Ook als solist is hij regelmatig te beluisteren. Daarnaast heeft hij in de kamermuziek naam gemaakt met een breed georiënteerd repertoire. 

Pianist Hans Eijsackers treedt op als solist en als kamermusicus. Hij is een veelgevraagd liedbegeleider. 

Het concert

Het concert wordt op 25 oktober twee maal uitgevoerd en start om 10.30 uur en om 12.30 uur. Per persoon betaalt u €24. Jongeren t/m 25 jaar betalen €12. Kaarten kunnen alleen online worden besteld via de website van Muzenforum (www.muzenforum.nl).