Patronaat presenteert: Halloween Trail, DJs TBA

Algemeen
De poptempel wordt nu een Halloween trail.
De poptempel wordt nu een Halloween trail. ((Foto: Patronaat))

HAARLEM - You know the drill, dé tijd van het jaar om je inner monster uit de kast te halen. Halloween 2020 gaat door! Op vrijdag 30 oktober is het Patronaat omgetoverd tot het Patronaat Halloween Trail!

Deze uber-enge spooktocht leid iedereen door de zalen, backstages en spelonken van Patronaat. Hoekjes, gangen, kelders en meer die je normaal als bezoeker nooit te zien krijgt zullen nu open zijn in een tocht waar alleen de dappersten weten te overleven. Prepare to get spooked!

Monsterlijke aankleding

De tocht bevat alles wat je van een spookhuis verlangt; schrikmomenten, meerdere actuele Halloween settings die monsterlijk vet zijn aangekleed, een beetje muziek ter afleiding, complementrary Bloody Mary’s on the spookhouse, voor alle zintuigen is er wat te spoken.

Meerdere shifts

Tijdens de trail zullen we werken met meerdere shifts die elk een uur duren. Kom daarom op tijd! De hoeveelheid mensen die we kunnen toelaten bij elke shift is door de corona-maatregelen uiteraard gelimiteerd, en tickets worden per 2 verkocht. Je zal ook per tweetal de trail kunnen betreden.

De shifts zijn:

Shift 1: 19:30 - 20:30

Shift 2: 20:30 - 21:30

Shift 3: 21:30 - 22:30

Shift 4: 22:30 - 23:30

Halloween kostuumprijs

Nog iets speciaals aan Halloween 2020: Dit jaar is er ook de grote halloween-costume prijs (deze wordt later bekend gemaakt, maar verwacht vette shit) te winnen voor degene met de allerbeste outfit. Daarom: dresscode is verplicht en het zal de ervaring des te enggggger maken. Verder maakt het Patronaat nog vele vette aankondigingen van zoals de thema’s van de zalen en de bekendmaking van de DJ’s.

Coronaproof

Het Patronaat gelooft in veiligheid voor gast en medewerkers. Daarom zijn alle maatregelen getroffen die ervoor zorgen dat het een veilig avondje wordt. Mochten er toch vragen zijn, dan is het verzoek om naar de poptempel te mailen. Stuur een bericht naar info@patronaat.nl en de medewerkers sturen een antwoord terug.