Brian en Peer van Paleis voor een prikkie shoppen bij Zolder023

Algemeen
Brian en Peer van Paleis voor een prikkie shoppen bij Zolder023.
Brian en Peer van Paleis voor een prikkie shoppen bij Zolder023. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Het nieuwe Brabantse presentatie duo van het SBS6 programma Paleis voor een prikkie heeft inkopen gedaan bij de Haarlemse kringloopwinkel Zolder023. De vervangers van de naar RTL vertrokken Frank en Rogier hebben afgelopen maart het stokje overgenomen en zijn het nieuwe gezicht van het SBS6 programma.

Brian en Peer gingen ditmaal shoppen bij de grootste kringloopwinkel van Haarlem om de woonkamer van een gezin uit Zandvoort om te toveren tot stijlvol paleis. De mannen krijgen hiervoor een budget van slechts 250 euro, maar dat moet voor de twee doorgewinterde interieurdesigners geen probleem zijn.

“Deze prachtige kringloopwinkel in Haarlem ligt vol met mooie vintage pareltjes”

De twee topdesigners wisten leuke items te scoren. Banken, tafels, schilderijen en gezellige accessoires werden aangeschaft om de make-over te realiseren. “We hebben een heerlijke middag gehad bij Zolder023 en zijn zeer goed geslaagd. Deze prachtige winkel in Haarlem ligt vol met mooie vintage pareltjes. De opzet van de winkel is ruim en je kan er de mooiste spullen vinden voor een prikkie”.

Brian en Peer hadden het nog knap lastig. Op de dag van de opnames opende Zolder023 namelijk haar stijlvol ingerichte Kerstafdeling. Helaas voor de mannen konden zij zich niet te goed doen aan de prachtige Kerst items want de uitzending staat geplant voor november. De datum staat nog niet vast maar Paleis voor een prikkie is elke woensdagavond om 21.30 uur te zien bij SBS6.