Digitale informatiebijeenkomst borstvoeding

Algemeen
Borstvoeding geven is soms nog een hele kunst.
Borstvoeding geven is soms nog een hele kunst. (Foto: Alfonso Cerezo via Pixabay)

REGIO - Ben je zwanger en wil je borstvoeding gaan geven? Dan is deze bijeenkomst een prima start! Tijdens deze voorlichtingsbijeenkomst krijg je informatie over hoe borstvoeding werkt. Zo leer je hoe je kunt zien wanneer je baby honger heeft, hoe je je baby aanlegt en hoe je weet of je baby genoeg gedronken heeft. Ook wordt er besproken wat je kunt doen als het geven van borstvoeding niet loopt zoals je had gehoopt. Er worden veel praktische informatie en laten filmpjes zien. Er is volop ruimte om vragen te stellen. Zo kun je een goede start maken met het voeden van je baby.

Vanwege de landelijke richtlijnen van het RIVM over het coronavirus lukt het niet om echt bij elkaar te komen. Daarom wordt de bijeenkomst digitaal aangeboden. Dit kunnen zij doen in samenwerking met JGZ Kennemerland via het programma Zoom. Hiervoor moet u zich wel aanmelden.

Heeft u zich aangemeld voor de bijeenkomst over borstvoeding? Dan krijgt u een aantal dagen voor de bijeenkomst een mail met daarin de gegevens over het inloggen en deelnemen via Zoom.

Datum, tijd en locatie

Datum: dinsdag 17 november 2020. Tijd: 19.30-21.30 uur. Locatie: via Zoom

Aanmelden

Wil je de bijeenkomst bijwonen? Schrijf je dan in via het formulier op de website www.spaarnegasthuis.nl. Je kunt de informatieavond ook bijwonen op een andere locatie. Ga hier naar het overzicht van deze bijeenkomsten. De bijeenkomst krijg je aangeboden door het JKZ Kennemerland.

Vragen

Bel de afdeling patiëntenvoorlichting op telefoonnummer (023) 224 2060 of stuur een mail naar info@spaarnegasthuis.nl.